SPLIT BEER FEST

Dvostruki pivski praznik

  Festivali         P. N.         26.04.2023.
Dvostruki pivski praznik

Split je već dugo jako uporište craft pivarstva a ima i razvijenu scenu kućnih pivara. To dvoje će sljedećeg vikenda udružiti snage i ljubiteljima dobrog piva ponuditi dvostruku poslasticu – dva događaja na kojima će se moći kušati izvrsna piva craft pivovara iz Hrvatske i Srbije, te ocjenjivanje i kušanje uvaraka kućnih pivara na trećem homebrew natjecanju SMASH.

Sve se dešava sljedećeg petka i subote u splitskoj pivnici Pikan, a detalje prenosimo sa službene facebook stranice:

Treće po redu međunarodno 𝐩𝐢𝐯𝐬𝐤𝐨 𝐧𝐚𝐭𝐣𝐞𝐜𝐚𝐧𝐣𝐞 SMASH Homebrew Competition 𝟐𝟎𝟐𝟑 održat će se 5. i 6. svibnja 2023. u pivnici Pivkan u Splitu! 
Pripremili smo za vas nezaboravan program za sve posjetitelje.

𝐏𝐄𝐓𝐀𝐊, 𝟓. svibnja - 𝐒𝐏𝐋𝐈𝐓 𝐁𝐄𝐄𝐑 𝐅𝐄𝐒𝐓 
U Pivkanu na točionike dolaze pive craft pivovara: 𝐁𝐫𝐥𝐨𝐠, 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧, 𝐌𝐥𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐜𝐚, 𝐏𝐮𝐥𝐟𝐞𝐫, 𝐓𝐚𝐩𝐁, 𝐕𝐚𝐫𝐢𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚, 𝐙𝐦𝐚𝐣𝐬𝐤𝐚 𝐏𝐢𝐯𝐨𝐯𝐚𝐫𝐚 i dvije pivovare iz Srbije, 𝐁𝐞𝐞𝐫 𝐂𝐮𝐳 𝐢 𝐃𝐨𝐠𝐦𝐚.
Svaka od navedenih pivovara donose svoje specijalne pive, a da bi bilo dovoljno da ih svih probaju prodavati će se samo po količini od 3 dcl. To će vam omogućiti da probate što više piva i uživate u različitim okusima i aromama.

Piva se u Pivkan pub-u toče od 19:00 kao zagrijavanje prije SMASH Homebrew Competition, a na točionike spajamo kako slijedi:

Beercuz.ns Pešak (Munich Helles)

BRLOG zadružna pivovara Špurija (Oatmeal Stout)

Dogma Brewery Drunken Beaver (Mild Ale)

The Garden Brewery Triple Dragonfruit, Pink Guava & Strawberry Sour 𝐂𝐨𝐥𝐥𝐚𝐛 Finback Brewery (Sour Fruit Bomb)

Pivnica i pivovara Mlinarica Frank Cahill THE SMITH (DDH Pale Ale)

Pulfer Brewery Landsky (Session IPA)

Tap B Craft Brewery & Brewpub Split Dišpet (DDH West Coast DIPA)

Varionica craft brewery Melograno Sour (Fruited Sour)

Zmajska pivovara CryoBite (Cold IPA)
𝐒𝐔𝐁𝐎𝐓𝐀, 𝟔. svibnja - 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐋𝐀𝐒̌𝐄𝐍𝐉𝐄 𝐏𝐎𝐁𝐉𝐄𝐃𝐍𝐈𝐊𝐀
Od ranih jutarnjih sati odvijat će se suđenje prijavljenih piva, a svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada biti će u 19 sati.

Za sve goste osigurali smo SMASH čaše za pivo po cijeni od 25 EUR. S kupljenom čašom moći ćete neograničeno kušati preko 20 kućnih piva koja će biti na točionicima, a osobno će ih točiti kuhari koji su ih skuhali. Bit će tu različitih i zanimljivih stilova, tako da će svi ljubitelji piva pronaći nešto po svom ukusu. Na kraju večeri čašu možete ponijeti kućama kao suvenir.

Također, u Pivkanu će biti dostupna i druga pića i naplaćivat će se posebno. Uz ukusna piva, bit će tu i DJ glazba. Zato, ne propustite ovaj nezaboravan događaj!

Javi ekipi i vidimo se u Pivkana 5. i 6. svibnja, poručuju organizatori.

Za one koji žele znati više:

Krenule prijave homebrewera

Tagovi

Pivo   Split   Pivkan   Smash   homebrew   festival  


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće