Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

Dvanaesterostruki Medin Fantom

P. N.   |   03.03.2022.     734

Dvanaesterostruki Medin Fantom

Dobra vijest stiže iz zagrebačke pivovare Medvedgrad i kaže kako je ljubiteljima pivskih specijaliteta sada na raspolaganju novo pivo iz proizvodne linije Fantom, a kako se pojavljuje samo mjesec dana nakon prethodnog, to je vijest još kudikamo bolja. Zapravo je dvostruko bolja, jer se odjednom pojavljuje ne jedan Fantom, nego – dva. Ali ni to još nije sve.

Medvedgrad je skuhao Fantom u stilu baltic porter u kolaboraciji s mađarskom craft pivovarom Fehér Nyúl i Fantom IPA 23 a u slijedećih tjedan dana nudi ih u paketu s prethodnim Fantonom NEPA. U paketu je dvanaest boca, po četiri Fantom baltic portera, Fantom 23 ,i Fantom NEPA.

Uostalom, evo objave same pivovare Medvedgrad s društvenih mreža, pa uživajte:

FANTOM 12 PACK

4x Fantom Baltic Porter, 4x Fantom 23 & 4x Fantom NEPA

Premijera dva nova Fantoma ekskluzivno u ovom paketu i ekskluzivno na Zamado web shopu!

Donosimo vam ultimativnu Fantom kolekciju, paket prepun okusa, aroma i boja: s jedne je strane čokoladno - karamelasti Fantom Baltic Porter (Alc 7,5% / IBU 27), skuhan u suradnji s mađarskom craft pivovarom Fehér Nyúl Brewery & Taproom, a s druge su strane dvije hmeljne poslastice: Fantom 23 (India Pale Lager / Alc 6,7% / IBU 30), ukusni, sočni lager prepun arome i Fantom NEPA (New England Pale Ale / Alc 5,4% / IBU 25), prekrasno mutna poslastica, nimalo gorka i puna tropskih okusa, koju ste već imali prilike probati.

Fantom paket s dva nova piva dostupan je idućih tjedan dana ekskluzivno u Zamado web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, a nakon toga paket i pojedinačna piva moći ćete pronaći i u Medvedgrad pivnicama te kod naših partnera.

Dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj, a u Zagrebu svo pivo koje naručite do 17 h dostavljamo isti dan!

Za one koji žele znati više

Fantom u novoj ofanzivi

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Pijanac je čovjek koji se rado i često, sustavno opija; čovjek koji uredno i skladno pije je samo pilac, ako vam ta riječ prija – ukusan potrošač vina.
Tin Ujević

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Medvedgrad