Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

Dva ruha Art parka

PR objava   |   09.07.2022.     663

Dva ruha Art parka

Prekrasan parkić u centru Zagreba pretvoren je u mjesto svih vrsta umjetnosti, ležernih ljetnih druženja i dobre atmosfere. Tijekom lipnja i srpnja, Art park na Ribnjaku ugošćuje brojne umjetnike iz Hrvatske i svijeta koji, ostavljajući svoj trag, čine ovo mjesto umjetničkom galerijom na otvorenom. Ne fali ni piva, koje specijalno za ovu akciju kuha pivovara Medvedgrad.

Održavaju se i različite radionice za velike i male, projekcije filmova, turniri u ping-pongu, glazbene večeri koje udovoljavaju različitim ukusima, a brojni umjetnički festivali dio svog programa redovito održavaju upravo na zelenim površinama ove gradske oaze koja se nalazi u zagrebačkom parku Ribnjak.

A pivo koje Medvedgrad kuha za Art park je bečki lager, u kojem sada mogu uživati i oni koji ne žive u Zagrebu ili nemaju mogućnost posjećivati Ribnjak, objavbila je pivovara Medvedgrad.

ART PARK PIVO SADA I U WEB SHOPU*

Vienna lager / Alc 4,8% / IBU 33

Ovaj Vienna lager za Art Park Zagreb kuhamo već šestu godinu zaredom i definitivno mislimo da najbolje paše kad se popije u hladu parka Ribnjak...

Pa ipak, ako iz bilo kojeg razloga ne stižete do Ribnjaka, Art park pivo na dohvat vam je ruke i u web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado

I ne čudite se ako vam prvi put kući dođe s jednom etiketom, a drugi put s drugom: ove je godine Art park pivo dobilo čak dvije etikete. Jednu je napravio Boris Bare, drugu Vedran Štimac, ali je pivo iza svake etikete isto!

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Medvedgrad