PROSLAVA JUBILEJA IDE DALJE

Drugo od pet: Krigla

  Medvedgrad         P. N.         09.05.2024.
Drugo od pet: Krigla

Medvedgrad svoj vrijedni jubilej – 30 godina postojanja – proslavlja dostojno, izbacujući svaki čas poneko novo pivo. Uz tri Fantoma, koliko ih je svjetlo dana ugledalo od početka godine, te Gavrana i Strossmayera, krenula je i serija od pet piva kojima Medvedgrad odaje počast ljudima povezanim s pivovarom. Prvo je skuhan bock Strojar kao hommage inženjerima i strojarima koji su stvorili pivovaru, a sada dolazi svijetli lager Krigla – posveta Medvedgradovim pivnicama.

DRUGO OD PET: KRIGLA

Drugo pivo u seriji od pet piva, koja u jubilarnoj godini pričaju Medvedgrad priču povodom 30. obljetnice, stiže pod nazivom Krigla!

Krigla je oda našim pivnicama, čuvarima atmosfere Medvedgrada, mjestima na kojima je nastalo bezbroj uspomena i prijateljstava. Cijela priča je započela snježnog prosinca 1994. na križanju Vukovarske i Savske ulice u Zagrebu, gdje je otvorena mini pivovara i pivnica Medvedgrad. Svo se pivo popilo u prva tri dana i tako je osnaženo uvjerenje da ljudi žele piti fino pivo. Pivska se scena tada zauvijek promijenila i stvoreni su čvrsti temelji današnjeg craft pivarstva.

Krigla je njemački pilsner s 5,2% Alc – osvježavajuće, laganije svijetlo pivo, savršenog balansa slatkoće slada i njemačkih hmeljeva uz ugodnu gorčinu. Idealno pivo za natočiti u kriglu!

Krigla je dostupna u web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, u Pivnicama Medvedgrad i kod naših partnera.

Tagovi

Pivo   Medvedgrad   Krigla   pivnica   pivovara   lager   jubilej   30  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće