Drugo ocjenjivanje kvalitete piva

  Pivarska industrija         P.N.         26.09.2023.
Drugo ocjenjivanje kvalitete piva

U srijedu, 27. rujna na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek bit će održano Drugo ocjenjivanje piva kvačitete domaćih piva. Ove godine  ocjenjuje   je u suradnji sa Veleučilištem u Karlovcu gdje će se provesti i fizikalno-kemijske analize pristiglih uzoraka. Nema kotizacije, a i analize su besplatne za sve sudionike. Na poziv se prijavilo 17 pivovara sa 52 uzorka piva. Cilj ocjenjivanja je popularizirati pivo kao prehrambeni proizvod i prikazati sve razne nijanse stilova koje se mogu naći na hrvatskom tržištu.

Prošle godine, na Prvom ocjenjivanju kvalitete domaćih piva u organizaciji  osječkog Prehrambeno-tehnološkog fakulteta  i Veleučilište u Karlovcu ocijenjeno je 27 uzoraka iz 11 pivovara. Senzorski se ocjenjivalo MEBAK metodom bistroća, boja, miris i okus svaki stil zasebno.Najnovije iz kategorije Pivarska industrija
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće