PARODIJA CALVINA KLEINA

Drink Naked! Yes chef!

  Pivske raznolije         P. N.         01.02.2024.
Drink Naked! Yes chef!

Popularna televizijska reklama za donje rublje marke Calvin Klein s glumcem Jeremyjem Allenom Whiteom razbila je internet. proglašena je naj seksi reklamom, a sviđa se i ženama koje gorljivo odbijaju korištenje ljudi kao seksualnih objekata. Sada je ovaj spot dobio žestoku konkurenciju u video uratku, koji ga urnebesno parodira, i kojim berlinska pivovara Brlo reklamira svoje bezalkoholno pivo Naked.

Elem, dotični Kleinov sport prikazuje kao iz kamena isklesanog Jeremy A. Whitea, kako se žurno izlazi na krov zgrade, putem skidajući sa sebe sve do gaća i patika i izvaljuje se na kauč koji ga tamo čeka. Pedeset sekundi defilea prezgodnog glumca koji je osvojio dva zlatna globusa za ulogu u seriji Medvjed (The Bear) i tako je upečatljiv da je – kako su izvijestili mediji koji to mjere – u samo 48 sati ostvario doseg „medijske vrijednosti“ od 12,7 milijuna dolara, a do sada je pogledan više od 647 milijuna puta.

Va valu raspamećenosti ovom reklamom mala pivovara Brlo iz Berlina snimila je reklamu za svoje bezalkoholno pivo Naked i to tako da je kopirala spot Calvina Kleina jedan kroz jedan, samo što njihov junak nije isklesan iz kamena, nego trbušasti pivopija, jer ovdje se ne igra na božanstvenu figuru Jeremyja Whitea, nego prije na medvjeda, koji, kada se svali na kauč u ruci ima bocu Brlo piva.

No, ne radi se nipošto o nikakvom amaterskom uratku – spot je snimila agencija Delloite Digital i režirao Charley Stadler i snimljena je iznimno kvalitetno, do u tančine oponašajući original, jedino što ovdje na kraju junak Medo skida i gaće.

„Kao berlinska pivovara i ugostiteljska tvrtka, zalažemo se za modernu raznolikost piva i osebujna iskustva,“ navodi pivovara i restauracija Brlo na svojoj internet stranici. Inače, Brlo je staroslavenski naziv za Berlin i može se pravilno izgovoriti tek nakon nekoliko piva. Pivovara je utemeljena 2014. godine s namjerom da s velikom strašću proizvodi moderno craft pivo. A njihove video spotove m ožete pogledati na Brlo You Tube kanalu.

„Naked je bezalkoholno pivo u stilu pale ale, idealno za jutro poslije, za suhi siječanj, za korizmu i za konzumaciju na uredskim sastancima. Ili u berlinskim vanjskim bazenima,“ preporuča pivovara Brlo. Osim ječmenog sadrži i pšenični slad, a za hmeljenje korištene su sorte Hercules, Mandarina Bavaria i Callista.Najnovije iz kategorije Pivske raznolije
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće