Pivnica.net
Banner

Festivali

Devet domaćih i jedna njemačka

P.N.   |   30.08.2023.     1076

Devet domaćih i jedna njemačka

U okviru programa Đakovačkog ljeta po četvrti puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer festival. Ovoga petaka i subote, 1. i 2. rujna svi putovi ljubitelja domaćeg piva i onih znatiželjnika koji će to tek postati, vode u Strossmayerov park gdje od 17 sati do ponoći mogu uživati u uradcima deset pivovara.

Više od dvadeset vrsta piva dovoze Nova runda (Zabok), Primarius (Zagreb), Mali div (Osijek), Walkow (Vukovar), Golijat (Županja), Funky Brewery (Slavonski Brod), Stric (Našice), Slavonica (Pakrac), domaćin Black Hat (Đakovo) i njemačka pivovara Frau Gruber koja će nam ponuditi dvije ekskluzive.

<<< Đakovo, pivom ovjenčano
<<< Craft beer festival u Đakovu, drugi put
<<< Festival s dušom

„Zadovoljstvo nam je predstaviti Srednju strukovnu školu Antuna Horvata Đakovo te Ugostiteljsko-turističku školu Osijek, koje će se predstaviti u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva – VirtuOs“, ističu organizatori  - Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo. Za dobru hranu pobrinuti će se kao i svake godine American Joy i Amore.

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će obje večeri puštati DJ Učo zabavljat će nas u petak Ida Prester + Lollobrigida i Ivan Ivanković & Bend i u subotu Planet Groove.

„Sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, zato dođiteu Đakovo i između ostalih piva, popijte i Spakovo“, poručuje Senka iz Black Hata.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Festivali