Deset godina OldbridZa

  Bosna i Hercegovina         P. N.         23.07.2022.
Deset godina OldbridZa

Piva mostarske craft pivovare OldbridZ dobro su poznata i hrvatskim pivopijama, jer se ta obiteljska pivovara pojavljuje kod nas na pivskih festivalima, i u svom beer gardenu Ima i može ugošćuje prijateljske pivovare iz Hrvatske. I tako punih deset godina. Proslavu prvog desetljeća rada OldbridZ najavljuje za sljedeći vikend.

„OldbridZ craft brewery je pionir bosanskohercegovačkog zanatskog pivarstva, spiritus movens pokreta koji je sve moćniji i sve bolje drži korak s trendom koji sada već pokriva čitavu Europu,“ pisali smo prije točno pet godina u vellikoj reportaži o ovoj sjajnoj pivovari. „A u prošloj godini ponijela je i prestižnu titulu najbolje pivovara u Bosni i Hercegovini, koju joj je dodijelio utjecajni portal RateBeer.„Mi smo prva zvanično registrovana craft pivara u B-H i računali smo s tim da ćemo motivisati u druge da krenu tim putem. Evo sad u Mostaru imamo četiri mikro pivare, uz nas tu je Atilla Artizan Brewery, pa Džudžan i Brewpub BeerTi&ja, a kućnih pivara ima desetak. isto tako je poveći broj craft pivara posvuda po Bosni i Hercegovini, počevši od sjevera gdje je Gorštak, pa u Doboju Castrum, pa Rafter u Foči, pa nadomak Sarajeva Semizburg, pa Gelender i puno drugih..."

Trend se nastavlja i scena se i dalje razvija. A razvija se i OldbridZ craft brewery, koja će idućeg vikenda dostojno proslaviti svojih prvih deset godina. Na feštu što se održava u pivovarskom beer gardenu pozivaju vas BrewMaesttro Arslan i Omer Mesihović Čudomix:

„Još samo 7. dana do velikog trodnevnog partya u #imaimoze - 10. godina postojanja OldbridZ-a, jedne od prvih craft pivara u Bosni i Hercegovini. Kroz deceniju rada uspjeli smo postati prepoznatljivo ime na sceni, obećavši sebi na početku da ćemo se neprestano razvijati kroz samoodrživ pristup proizvodnji. Danas smo tu gdje jesmo, s mnogo piva i festivala iza nas. Trajemo i rastemo uz ljubav prema brewingu, i vama, našim fanovima.

Kroz vrela tri ljetna dana očekuje vas 15 vrsta piva na točioniku, 3 DJ-a, mesni, riblji i vegeterijanski roštilj, te bogate nagrade. Slavimo craft revoluciju koja je tek počela. Dođite da zajedno obilježimo nama vrlo bitan datum. Živjeli!

Vaš OldbridZ.“

Za one koji žele znati više:

OldbridZ ale – američko pivo iz Mostara

Pivska oaza u Starom gradu

Za one koji žele znati sve

Tekuće zlatko kamenog mostaNajnovije iz kategorije Bosna i Hercegovina
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće