VARIONICA NAPUNILA DESETLJEĆE RADA

Deset godina, deset paketa

  Craft         P. N.         24.06.2024.
Deset godina, deset paketa

Godina u čiju smo drugu polovicu uplovili kamen je međaš hrvatskog crafta, zapravo neka vrsta nulte godine, u kojoj su pokrenute najstarije domaće male nezavisne pivovare, ili su u njoj skuhale svoja prva piva. Među te pionire spada i craft pivovara Varionica, koja danas vari u vlastitom novom pogonu u Pisarovini u kojem smišlja i akcije obilježavanja jubileja. Jedna od njih je u ova u kojoj Varionica nagradom od deset paketa piva nagrađuje najkreativniji video.

Još od davne 2014. Varionica Craft Brewery pokreće moćni val hrvatske craft revolucije, a jubilarni deseti rođendan slavimo s najvećim Varionica nagradnim natječajem dosad!, piše Varionica na svojoj web stranici, objavljujući uvjete natječaja, te dodaje: Želiš osvojiti 10 paketa Varionica piva? Sve što moraš učiniti je snimiti kreativni video sa svojim najdražim Varionica pivom, objaviti ga na javno na svojoj najdražoj društvenoj mreži (Facebook, Instagram ili TikTok) obavezno koristeći hashtag #10paketaza10godina, te ispuniti ovaj obrazac. Samo nakreativniji video može osvojiti 10 paketa od po 12 Varion ica piva, što je ukupno 120 boca čistog hedonizma.

Nagradni natječaj je krenuo s prvim danom ljeta 21.lipnja i traje do 21.srpnja Pro tip: svatko se može prijaviti koliko god puta želi – ali sa različitim videima. Dakle, koliko videa toliko prijava i toliko više šanse za dobitak!

Istovremeno traje i decenijski popust od deset posto za online kupovinu piva, što je također poklon pivopijama za okrugao rođendan Pivovare. Kod za popust je: 10GODINA. Popust traje do kraja lipnja, a odnosi se na kupovinu kartona s 24 boce.

U povodu jubileja Davor i Matija dali su veliki intervju Ribafishu, koji vam preporučujemo, dok ne stigne Pivničin decenijski razgovor. Uživajte i štivu i – štono bi rekla Varionica – neka se vari!

Za one koji žele znati više:

Vari se okruglih deset godina

Vari se...

Tagovi

Pivo   Varionica   10 godina  


Najnovije iz kategorije Craft
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće