LIVERPOOLOVO CRVENO

Danke Herr Klopp

  Pivo i sport         P. N.         03.06.2024.
Danke Herr Klopp

Carlsberg i Erdinger zajedno su skuhali crveno pivo, dakle u klupskoj boji nogometaša Liverpoola, a povod je oproštaj od Jürgena Kloppa, dugogodišnjeg trenera Redsa. Carlsberg je partner kluba više od 30 godina, a Klopp je ambasador brenda Erdinger od 2019. i to su očiti razlozi ove suradnje. Pivo je skuhano u limitiranoj količini od 491 boce, po jedna za svaku utakmicu u kojoj je Klopp vodio Liverpool.

Pivski specijalitet, nazvan Believers Brew, punio se u ograničeni broj boca od 0,75 litara, po jedna boca za svaku službenu utakmicu koju je Klopp nadgledao kao trener Redsa. Ime Believers Brew potječe od Kloppove prve press konferencije u Liverpoolu 2015. godine, na kojoj je obećao pretvoriti "sumnjičavce u vjernike". Svoje obećanje Klopp je i održao. Bilo je trofeja u Ligi prvaka, Premier ligi, FA kupu, Superkupu, FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu, Liga kupu i Community Shieldu; Klopp je osvojio ukupno sedam naslova s ​​Liverpool FC-om, a moglo bi se dodati još više do kraja sezone.

Crveno pivo kuhano je od jednakih udjela karakterističnih sastojaka obadviju pivovara. Erdinger pšenični slad, Carlsberg Pilsner slad i kvasci iz obje pivovare korišteni su u procesu kuhanja; također poseban crveni ječam. Ukupno 491 numerirana boca Believers Brewa s odgovarajućim utakmicama na etiketi naći će se na aukciji aukcijske kuće Graham Budd. Sav prihod ide Zakladi LFC.

Za one koji žele znati više:

Crveni Carlsberg za crveni LiverpoolNajnovije iz kategorije Pivo i sport
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće