AKCIJA SKUHAJ MI FANTOMA

Cold IPA, odabrale pivopije

  Medvedgrad         P. N.         17.02.2023.
Cold IPA, odabrale pivopije

Akcija Pivovare Medvedgrad nazvana Skuhaj mi Fantoma, u kojoj su ljubitelji Medvedgradovih piva birali u kojem će stilu biti skuhan sljedeći uvarak iz serijala Fantom, završila je a između tri ponuđena stila, koja je predložio majstor pivar Božidar Kostanjčar, većinom glasova odabran je stil Cold IPA.

Medvedgrad dakle kuha i po željama – što bi rekao Balašević: radi ko najbolji džuboks! te je upravo objavio da je u akciji Skuhaj mi fantoma žedni puk odlučio da će se kuhati Cold IPA.

Vaša želja, naša zapovijed: Cold IPA stiže na proljeće!, piše Pivovara Medvedgrad na društvenim mrežama.

Cold IPA suho je i reskije pivo, gorko i aromatično, s cca 7% alkohola. Specifičnost ove IPA-e je da je napravljena s lager kvascem, što znači samo jedno: da stiže pod fantomskom plavom kapom, i to pod rednim brojem 31!

Akcija Skuhaj mi Fantoma sadržavala je i nagradnu igru za one koji su (duhovito) komentirali svoj glas za stil koji je pobijedio u izboru.

Osoba s najvećom podrškom u komentarima bio je David Rošić, koji osvaja razgledavanje pivovare za sebe i četiri prijatelja, kao i premijerno isprobavanje piva u Pivovari Medvedgrad i karton piva za ponijeti kući! Čestitamo Davidu.

P.S.

Zbrojeni su glasovi s Facebooka i Instagrama – a možete ih vidjeti u komentarima

Tagovi

Pivo   Medvedgrad   Fantom   Cold IPA    


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće