Pivnica.net
Banner

Carlsberg

Carlsberg maksi božićnica

P. N.   |   13.12.2022.     1603

Carlsberg maksi božićnica

U blagdanskom smo raspoloženju, u vremenu kupovanja i darivanja i svi razmišljamo o darovima pod božićnim drvcem, bilo da smišljamo što ćemo za koga kupiti ili što ćemo tamo naći. Oni koji rade sanjaju i božićnicu, taj posebni blagdanski dodatak, koji nažalost ne dobivaju svi i čija visina ovisi o uspješnosti poduzeća. A među najvećim sretnicima ove su godine radnici koprivničke pivovare Carlsberg.

Oni će kao dar pod krizban dobiti iznos od 3.000 kuna, piše koprivnički portal Danica u članku u kojem čitamo:

Koprivnička pivovara Carlsberg odlučila je prigodno nagraditi sve svoje radnike u povodu predstojećih blagdana.

“Uvijek se trudimo primjereno nagraditi zaposlenike za njihov predani rad, pa će tako i ove godine biti nagrađeni božićnicom u iznosu od 3000 kuna.

Uz to, zaposlenici s djecom mlađom od 14 godina dobit će i dar za djecu u iznosu od 600 kuna.

Također nas veseli što ćemo kraj godine obilježiti i novim zapošljavanjima u sklopu našeg karijernog programa Dare to Grow”, ističu u Carlsbergu.

Pivovara Carlsberg, inače, ove je godine u svibnju otvorila modernu liniju za punjenje limenki u koju je uloženo gotovo 3,5 milijuna eura (oko 26 milijuna kuna), a volumen proizvodnje povećao se za oko 46 posto.

Vrijedna investicija dovela je i do otvaranja više od 20 novih radnih mjesta u Carlsbergu u kojem danas radi više od 300 ljudi. Prema godišnjem izvještaju, prosječna neto primanja svih zaposlenih (menadžeri i radnici) lani su iznosila oko 9600 kuna mjesečno.

U Carlsbergu su nedavno objasnili kako je prosječna plaća osjetno veća jer su rasli bonusi koji su podijeljeni unutar cijele kompanije. Bonusi su bili veći u odnosu na prethodnu godinu.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Carlsberg