Carlsberg distribuira Budweiser u Mađarskoj

  Carlsberg         P.N.         26.01.2010.
Carlsberg distribuira Budweiser u Mađarskoj
Danski koncern Carlsberg preuzeo je distribuciju češkog piva Budweiser Budvar iz grada Češke Budějovice na području Mađarske. O distribuciji će se brinuti mađarska podružnica danskog diva Carlsberg Hungary. Budvar je prošle godine u Mađarsku izvezao više od pet tisuća hektolitara piva. S promjenom uvoznika očekuje se da će narednih godina taj broj postupno rasti.
„Mađarska je jako pogođena ekonomskom recesijom. Stroga je naš cilj da ove godine zadržimo lanjsku razinu prodaje točenog piva u restauracijama i da ostvarimo blagi rast prodaje flaširanog piva u trgovačkim lancima,“ kaže šefica prodaje pivovare Budějovicky Budvar za Mađarsku Veronika Schwarzova.
Poslovna suradnja Budvara s koncernom Carlsberg već se dokazala u osam europskih zemalja. Budvar je isključivi uvoznik marke Carlsberg za Češku republiku, a Carslber se stara o prodaji Budvara u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Švedskoj.
 
 


Najnovije iz kategorije Carlsberg
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće