Brewtiga adventski kalendar

  Božic         P. N.         25.11.2022.
Brewtiga adventski kalendar

Adventski kalendar, ona magična kutija s 24 prozorčića, od kojih svaki dan od prvog dana Došašća pa do Božića otvarate po jedan i iza njega nalazite svaki put neku drugu čokoladicu, već dugo nije (samo) dječja zanimacija. Sve češće se i u nas nude adventski kalendari za odrasle, samo su kutije kudikamo veće jer u njih trebaju stati 24 boce ili limenke piva.

Čar svakodnevnog ritualnog otvaranja prozorčića je upravo u tome što ne znate što vas iza otvorenog okna čeka, kao što je to uvijek tako s bombonjerama (je li tako, Forreste?), a isti je princip i kod pivskog adventskog paketa. Kako rekosmo, i kod nas je ideja pivskog adventskog kalendara zaživjela, pa se svake godine pojavi poneki, a već neko vrijeme u tome je redovita Brewtiga, tojest pivska butiga, koja je u pjenušavu kalendarsku kutiju spakirala dva tuceta probranih piva deset hrvatrskih craft pivovara.

Sama Brewtiga na svojim stranicama Pivski Adventski kalendar nudi ovako:

Ovogodišnji  Pivski adventski kalendar skrojen je od 24 najprodavanija domaća craft piva na Brewtiga webshopu kroz cijelu 2022. godinu, a koji uključuje odlična piva iz sljedećih domaćih craft pivovara: Pulfer Brewery, Varionica Craft Brewery, Zmajska pivovara, King’s Brew, Bruman Craft Brewery, Devetka Craft, Pivionica, Pivovara Mlinarica, Bura Brew i Medvedgrad.

Paket je personaliziran imenom primatelja, stoga u napomeni pri plaćanju obavezno napiši čije ime upisujemo na kutiju! Također napiši kratku posvetu koju mi prilažemo u prigodnu čestitku. 

Narudžbe pakiramo i šaljemo unutar 3-5 radnih dana od zaprimanja narudžbe. Radimo punom parom da Vaš Pivski Adventski kalendar stigne čim prije, a svi kalendari naručeni do 28.11. na adresi su najkasnije 01.12.! Cijena kalendara je 410,00 kn (54,42 €)

Za one koji žele znati više:

Adventski craft kalendar

Pivotekin adventski kalendar

Adventski kalendar

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Božic
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće