NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

Bošnjak Crafting 2023

  Festivali i sajmovi         P. N.         10.08.2023.
Bošnjak Crafting 2023

Pivovara Bošnjak pionir je hrvatskog malog neovisnog pivarstva, koja svoje svijetlo i tamno domaće pivo kuha od 2008. godine, da bi u međuvremenu počela i s uspješnom proizvodnjom craft gina. I njihov Bošnjak Crafting, festival craft piva, što se održava u sklopu Novogradiškog glazbenog ljeta i počinje danas, spada među najstarije craft festivale.

Bošnjak Crafting ove se godine održava deveti put i danas počinje njegovo četverodnevno izdanje, na kojem će se osim domaćina, pivovare Bošnjak, predstaviti još tri slavonske pivovare – Funky iz Slavonskog Broda, Slavonica iz Pakraca i Franz iz Pleternice.

A domaćin, Bošnjak Beer & Gin, goste poziva ovako:

Dragi prijatelji, u četvrtak 10.kolovoza 2023. počinje Novogradiško Glazbeno Ljeto i 9. po redu Bošnjak CRAFTing.

Vidimo se na starom mjestu, u Gradskom parku.

Imat ćete priliku kušati piva, vina, jaka alkoholna pića i koktele malih proizvođača iz Nove Gradiške i nama susjednih gradova:

Funky brewery Slavonski Brod

Pivovara Slavonica Pakrac

Franz pivo Pleternica

Hoborka vina Nova Gradiška

Bošnjak Beer&Gin Nova Gradiška 

Novogradiško glazbeno ljeto velika je manifestacija s bogatom tradicijom, koja nudi bogat i raznovrstan program, pa svatko može doći na svoje bez obzira na glazbeni ukus. Evo što organizatori najavljuju za ovogodišnje izdanje:

Najpoznatija i najveća domaća open air manifestacija na kontinentu počinje uskoro! Od 10. do 13. kolovoza u Novoj Gradiški vas očekuje desetak besplatnih koncerata vodećih regionalnih zvijezda raspoređenih u 4 tematske večeri.

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog izdanja manifestacije na kojoj su nastupili Dubioza kolektiv, Zdravko Čolić, Halid Bešlić i mnogi drugi koji su na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški okupili preko 60 000 posjetitelja, turistička zajednica grada Nova Gradiška i grad Nova Gradiška ove godine pripremaju pravo festivalsko izdanje manifestacije, što znači da posjetitelje svake večeri očekuje po nekoliko vrhunskih koncerata najpoznatijih izvođača regije.

Ovogodišnje izdanje manifestacije otvaraju mladi Westsiders band iz Zagreba, glazbeni program nastavljaju Kojoti, nakon kojih nam još stižu i nastupi benda Pips, chips and videoclips, Goran Bare & Majke te miljenik hip-hop publike – Vojko V.

Za one koji žele znati više:

Osmi Bošnjak Crafting

Za one koji žele znati sve

Neodoljivi Bošnjak Crafting

Kako je sve počelo:

Bošnjak CraftingNajnovije iz kategorije Festivali i sajmovi
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće