FESTIVAL CRAFT PIVA I MUZIKE

Bit će Zmajevo, a evo i kada

  Festivali         P. N.         13.02.2024.
Bit će Zmajevo, a evo i kada

Pivski festivali s open air koncertima su ljetne manifestacije, a uglavnom trebaju lijepo vrijeme i žednu publiku, no ni sada nije prerano da se o njima govori. Evo, Zmajska pivovara upravo je objavila termin ovogodišnjeg izdanja svoga Zmajeva, festivala craft piva i muzike, a to je posljednji vikend u lipnju.

I još nešto – ove godine Zmajevo, u svom sedmom izdanju, traje dva dana. Dakle, petak i subota, 28. i 29. lipnja zapišite u svoje rokovnike i planirajte gromki pivski tulum u ulici Kreše Golika na Jankomiru, u dvorištu Zmajske pivovare. O program u za sada nema informacija, ali dosadašnje iskustvo govori da će biti dobre rock glazbe, nema ni najave piva koja će se točiti, ali sve iz repertoara Zmajske pivovare je odlično, pa se onda možemo samo veseliti ovom događaju.

Kao i uvijek, bit će i dobre hrane, a svi koji vole zaviriti iza kulisa i upoznati se s proizvodnim procesom i pogonom za kuhanje piva, također će doći na svoje.

„Ove godine ZMAJEVO smo produžili na dva dana druženja uz glazbu, pivo i klopu ispred pivovare. Vidimo se na zapadu zadnji vikend u 6.mjesecu, pišite pamtite!,“ poručuje Zmajska pivovara u prvoj najavi Zmajeva na društvenim mrežama. Pa stvarno, pišite!

Za one koji žele znati više:

Što je novo na Zmajevu

Za one koji žele znati sve:

Zmaj je u punoj formi

Tagovi

Pivo   festival   zmaj   Zmajevo   Zmajska pivovara   Jankomir   lipanj   Zagreb   glazba   hrana   rock  


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće