Pivnica.net
Banner

Pivo i sport

Bezalkoholno pivo i biciklizam

P.N.   |   07.11.2009.     2171

Bezalkoholno pivo i biciklizam
Biciklizam i pivo – kako smo već pokazali – u Češkoj itekako idu zajedno. Budući da su biciklisti sudionici u prometu, najpametnije im je da se, dok voze, drže bezalkoholnog piva. To preporučuje i pivovara Radegast iz Nošovica, koja djeluje u sastavu plzenjskog Prazdroja. Pokrenuli su poseban Internet portal namijenjen poklonicima bezalkoholnog piva i biciklistima. Među ostalim tu možete naći karte biciklističkih staza i mnoge korisne savjete.
Radegast Birell, kako se zove bezalkoholno pivo ove pivovare, već nekoliko godina posebnu pozornost posvećuje biciklistima, a sada im nudi i internetsku stranicu s programima koji drugdje ne postoje. Kako ističe brend menadžer tvrtke Vladimir Vaněk, pored standardnih marketinških informacija, stranica biciklistima nudi mogućnost da precizno isplaniraju trasu biciklističke trase točno prema svojim zahtjevima i prema prognozi vremena. Riječ je o unikatnoj aplikaciji koju je za potrebe Radegastove stranice razvila agencija Media Factory, a vremenske informacije aktualizira Meteopress.
Planer biciklističkih tura jedinstvena je usluga, koja nudi više od stotinu mogućnosti za vožnju uređenim biciklističkim stazama, i stalno se aktualizira. Osim toga na tranici se mogu vidjeti video tečajevi i upute za bicikliste, koji mogu uploadirati i svoje uratke.
 

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Pivo i sport