Belgijski pivski ugođaj u virovitičkom Boomu

  Pivnice&pubovi         P.N.         07.03.2009.
Belgijski pivski ugođaj u virovitičkom Boomu

Niti jedna zemlja, kaže Svjetska enciklopedija piva, nema toliko bogat izbor stilova piva kao Belgija - od divljih, spontano fermentirajućih i voćnih do začinjenih i blagoslovljenih Trappist svijetlih piva, koja se još uvijek proizvode u samostanima. Dio tog belgijskog ugođaja u virovitički caffe bar «Boom» donio je Željko Bukvić, distributer Velebitskog piva i Paulanera za Bjelovarsko-bilogorsku županiju i autor Pivskih putositinica koje objavljuje bjelovarski besplatni list «Zvono», a čije smo reportaže nedavno objavili i na ovom portalu.Virovitički ljubitelji piva imali su prilike, uz stručno objašnjenje gospodina Bukvića, kušati sljedeća piva ovim redom: Pecheresse, Faro, Palm, Florival, Ciney, Ramée, Kwak, De Velboden Vrucht i Diekirch.

Bilo je to nezaboravno iskustvo, rapsodija okusa i riznica zanimljiv podataka o stilovima belgijskih piva i pivovarama zemlje za koju kažu da je, što se piva tiče – raj na zemlji.Najnovije iz kategorije Pivnice&pubovi
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće