Beeram domaće u Vinkovcima

  Festivali         P.N.         22.06.2023.
Beeram domaće u Vinkovcima

Prvi ljetni vikend ove godine posvetite sebi, uživanju u majstorski spravljenom pivu i odličnim svirkama na 6. izdanju craft festivala Beeram domaće u Vinkovcima. Ovogodišnji festival Beeram domaće održava se - već tradicionalno - u hladovitom ambijentu parka Lenije, 23. i 24. lipnja, a radno vrijeme oba festivalska dana bit će od 16:00 do 2:00 sata iza ponoći.

Priča o prvom i jedinom vinkovačkom craft festivalu započela je prije četiri godine, kao ideja i inicijativa vlasnika jedine vinkovačke craft pivovare Valentinijan, Ivana Vorgića. Prvo je izdanje festivala privuklo 12 pivara i velik broj posjetitelja, pa je to iznimno zanimanje za craft pivo ponukalo organizatora da nastavi s održavanjem festivala – i u dobrim i u lošim vremenima.

Festival Beeram domaće prepoznat je kao mjesto dobre zabave i prilika za kušanje nečeg novog, pa ga posjetitelji svake godine pohode u sve većem broju, a pivari sa zadovoljstvom tu predstavljaju svoja piva. Ove će godine u ponudi biti 30-ak vrsta domaćih craft piva: točit će se Valens, Beckers, Walkow, Gaba Gaba, Funky, Mali div, Zmajska, Nova runda, Medvedgrad, Stric i Mlinarica, pa je festival Beeram domaće jedinstvena prilika za kušati neka izvrsna piva koja nisu dostupna uvijek i svugdje.

Uz craft piva, na festivalu će biti i ponuda bezalkoholnih i drugih pića, ali i vrhunska gastronomska ponuda. Kao i svake godine do sada, organizator je mislilo i na najmlađe posjetitelje kojima će biti osiguran kutak za aktivno uživanje.

Osim kušanja mnogobrojnih vrsta craft piva u večernjim satima festivala će svakako uživati i glazbeni sladokusci. U petak 23. lipnja će ih zabavljati Kandžija i Gole žene, a subota 24. lipnja rezervirana je za legendarne Kojote i po mnogočemu jedinstvenu i živopisnu Septicu, koji najavljuju ludi i veseli provod do kasnih sati.

Stoga, provjerite svoje planove i odgodite godišnje odmore, vjenčanja, magnetne rezonance i šišanje, jer sve što smo vam najavili i više je nego dobar razlog da dođete na Beeram domaće vol. 6 i pozdravite dolazak ljeta uz odlično pivo u Vinkovcima!Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće