Against the Grain Craftober

  Bosna i Hercegovina         P. N.         17.09.2022.
Against the Grain Craftober

Slijedećih sedamnaest dana, od danas pa do ponedjeljka 3. listopada, posvuda će biti mnoštvo događaja inspiriranih Oktoberfestom, najvećih svjetskim pivskim festivalom koji je danas otvoren u Münchenu. Jedan od njih održava se u Mostaru a priređuju ga naši prijatelji i vrhunski pivari iz OldbridZ brewery i Craft beer gardena Ima i može.

„Stiže nam drugi po redu „Against The Grain“ Craftober. Za razliku od prošlogodišnjeg sedmodnevnog eventa, ovaj put slavimo pune dvije sedmice. Očekujte proširenu pivsku ponudu, DJ setove, live muziku, soul/pub food i dnevne nagrade,“ piše beer garden Ima i može na društvenim mrežama, pozivajući u grad na Neretvi sve koji su to u mogućnosti, a vole craft pivo:

OldbridZ Mostar i Craft beer garden #imaimoze vas pozivaju da zajedno proslavimo ovaj sada već tradicionalni praznik u posebnom „craft“ izdanju. Imat ćete priliku upoznati brewere i postati dio naše rastuće zajednice ljubitelja craft piva. Glavni cilj festivala je dobar provod i mjesto susreta različitih kultura, ali i edukativni otpor korporativnom i industrijskom monopolu – otuda i naziv „Against The Grain“. Festival promoviše samoodrživost, tako da je upotreba plastike kroz dvije sedmice svedena na nulu. Reciklirane staklene čaše, boce i limenke, te hrana od domaćih uzgajivača su naš „alat“. Stay tuned za još pratećih evenata.Najnovije iz kategorije Bosna i Hercegovina
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće