NOSTRA EPIZODA 4

A evo i lijepe Angie

  Hrvatska         P. N.         18.06.2024.
A evo i lijepe Angie

Tri mjeseca nakon pokretanja projekta Nostra, Pivnica i pivovara Mlinarica izbacila je i četvrti od planiranih devet nastavaka pivsko-stripovskog serijala o Americi izi vremena prohibicije i mafije. Nakon hazy pale alea Lucky, hazy IPA The Cop i fruited soura The Boss došla je Angie, lagano dryhoppani sour s marakujom i ananasom, s udjelom alkohola od 5,5 posto i 10 IBU gorčine. Pivo je skuhano sa sladovima pils, carabody, munich, cadiz, cara30, gno i s hmeljevima Magnum i talus.

Podsjetimo, Nostra se nadovezuje na  veoma uspješan Mlinaričin pivsko-stripovski projekt Billy the Kid, koji je priču o slavnom odmetniku i njegovu lovcu šerifu Pattu Garretu predstavio kroz šest američkih pivskih stilova. I u ovom serijalu Mlinarica ostaje na tlu Amerike, ali vremenski nešto bliže sadašnjosti – konkretno, vodi nas u vrijeme prohibicije i mafije. Priča je, naglašavaju u Mlinarici, ispunjena intrigom, akcijom i neočekivanim obratima, a u njezinu središtu je glavni junak Lucky.

Ove godine je pivsko-stripovski projekt, čiji vizual – etiketu, strip, animirani film za svaku od devet epizoda, odnosno pivskih stilova, potpisuje kućni ilustrator Davor Schunk, začinjen nagradnom igrom. Svaka epizoda opskrbljena je QR kodom, koji treba skenirati i uključiti se u nagradnu igru skupljanja bodova, koji donose nagrade.

Nagradna igra započela je 15. ožujka kada je izbačen Lucky, prvo pivo iz serijala Nostra, a trajat će do 30. studenog, a svakom je sudioniku na raspolaganju pet nagrada, koje se osvajaju nakon prikupljenog određenog broja bodova. Sve o nagradnoj igri možete doznati na web stranici Pivnice i pivovare Mlinarica.

A piva iz stripovskog serijala Nostra osim u samoj pivnici možete kupiti i(li) piti u Zagrebu u dućanima Spicy Days, Ber shop Pomalo, Goblet Beer Store, te u caffe baru Horvati, X baru i To&To, a u Splitu u Cro craftu.

Za one koji žele znati više:

Treći član pjenušave mafijaške ekipe – The Boss

Nostra ide dalje: The Cop

Mlinaričina Cosa nostraNajnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće