MEDINA NOVA PIVA

4 dečka i Fantom 42

  Medvedgrad         P. N.         09.07.2024.
4 dečka i Fantom 42

Kalendar događaja u slavljeničkoj godini Pivovare Medvedgrad, u godini u kojoj ova perjanica hrvatskog crafta slavi 30. rođendan, tako je zgusnut, da se dva nova uvarka, evo, službeno predstavljaju kada su već danima na točionicima i kada ih se već popilo oho-ho. Naime, session lager 4 dečka i mountain IPA Fantom 42 premijerno su točeni na festivalu Brundanje proteklog vikenda, gdje je popijena lijepa količina i pale laskave ocjene.

Pa evo:

4 DEČKA I FANTOM 42

Predstavljamo vam dva nova piva koja su svoju premijeru doživjela ovog vikenda na Brundanju: 4 dečka i Fantom 42!

4 dečka treće je pivo u seriji od pet piva koja pričaju Medvedgrad priču povodom 30. obljetnice. Osvježavajući je lager kompleksnog okusa koji spaja pitkost lagera i voćnost ale piva. Biljno, tropsko i citrusno pivo, laganog tijela i suhog završetka. Ovo pivo zaslužuje i svoje samostalno, detaljnije predstavljanje pa ga obećavamo u narednim danima. Alkohola ima 4 posto, a gorčine 30 IBU.

Fantom 42 hmeljna je bomba osvježavajućeg i kompleksnog karaktera i idealno pivo da vas uvede u ljetne mjesece. Tropsko je citrusnih nota, izvrsnog balansa gorčine i slatkoće, mutno i aromatično. ABV 6,4 %, IBU 42.

Oba su piva u web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado i na točionicima Medvedgrad pivnica!

Tagovi

Pivo   Medvedgrad   4 dečka   Fantom 42  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće