Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

28 mu je godina tek

P. N.   |   23.12.2022.     1578

28 mu je godina tek

Pivovara Medvedgrad svake godine izbaci po jedno pivo koji kao ime nosi jedan broj. To je popularno i tradicionalno rođendansko pivo, a broj je svake godine drugi, odnosno povećava se s brojem godina koliko ih pivovara upravo slavi. Ta je ovogodišnje pivo 28. rođendansko po redu, jer Medvedgrad slavi baš taj, 28. rođendan.

Osim imena svake su godine drugačiji i stil i receptura, a ove je godine na red došla NEIPA.

„28-ica je najjače Medvedgradovo hmeljno-dominantno pivo dosad, double NEIPA mrvicu jača od Lunatica s 8.2% alkohola. Išli su svjesno na punije tijelo, uz sezonu, balansirano s 40 jedinica gorčine, te, kako kažu, ogromnim količinama aromatičnih hmeljeva.,“ opisuje novo Medvedgradovo pivo Marko Ožegović na FB stranici Pivarium.

A Pivovara Medvedgrad kaže ovako:

SRETAN NAM 28. ROĐENDAN!

28 godina nam je tek!

Kako je i običaj, skuhali smo vama i sebi rođendansko pivo – nije teško pogoditi - naziva 28. Double NEIPA s 8,2% alkohola i 40 IBU, mutno pivo punog tijela i snažnih hmeljnih aroma tropskog i citrusnog voća koje proizlaze iz kombinacije aromatičnih hmeljeva.

28 je od danas dostupno u svim pivnicama i na našem web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, a dostupno je i na našoj rođendanskoj rasprodaji piva u Huzjanovoj 36, na kojoj častimo s 28% popusta na svo pivo! Više info o rasprodaji provjerite u eventu: https://fb.me/e/29A52u8z1

Hvala vam na vjernosti i, ako možete, dođite u Huzjanovu 36 i nazdravite s nama!

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Ne možeš biti prava zemlja ako nemaš pivo i avionske linije – pomoći će i ako imaš nekakav nogometni tim ili kakvo nuklearno oružje, ali na kraju moraš imati pivo.
Frank Zappa

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Medvedgrad