Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

27 - Medvedgradovo rođendansko

P. N.   |   22.12.2021.     938

27 - Medvedgradovo rođendansko

SLAVIMO 27. ROĐENDAN, piše pivovara Medvedgrad danas na društvenim mrežama, najavljujući nekoliko dobrih pjenušavih stvari, vezanih uz obljetnicu – prvenstveno specijalno rođendansko pivo, NEIPU nazvanu „27“ i specijalni rođendanski popust.

27 godina je prošlo od kada smo 22. prosinca 1994. ideju da ljubitelji piva zaslužuju bolje pivo pretočili u stvarnost! Zajedno smo uz pivo proveli bezbroj prekrasnih trenutaka, stvorili bezbroj osmijeha i sjećanja. Bilo je izazovnih i nesigurnih trenutaka no ti trenuci su nas samo učinili jačima i sigurnijima u to da nas čeka još puno više prekrasnih zajedničkih trenutaka u budućnosti!

Kako tradicija nalaže, za danas smo vam pripremili rođendansko pivo 27 kako bismo zajedno mogli nazdraviti, nastavlja Meddvedgrad. Ova prekrasna NEIPA s 6,7% alkohola i IBU 35 je nama možda najbolje pivo ove godine, a svakako je i najdraže!

27 je od danas dostupno u svim pivnicama i na našem web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, a osim novog piva, danas od 12 do 19 h u našoj pivovari u Huzjanovoj 36 imamo popust 27% na sva piva u ponudi! Više info provjerite u eventu: https://fb.me/e/11NDAf2t4

Hvala vam još jednom što ste svo ovo vrijeme bili s nama! Živjeli!

Ovom se stvarno nema što dodati, osim podsjetiti vas na par rođendanskih fešti od kojih je najveća bila ona uz četvrt stoljeća postojanja, održana u novoj pivovari otvorenoj baš te 2019. godine.

Dakle, za one koji žele znati više:

Rođendanski tulum Medvedgrada

Proslavljen 24. rođendan pivovare Medvedgrad

Rođendan bez dobrog piva, e to ne može!

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Vrč ide na vodu tako dugo, dok netko ne da za pivo
Aforizam

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Medvedgrad