Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

27 - Medvedgradovo rođendansko

P. N.   |   22.12.2021.     594

27 - Medvedgradovo rođendansko

SLAVIMO 27. ROĐENDAN, piše pivovara Medvedgrad danas na društvenim mrežama, najavljujući nekoliko dobrih pjenušavih stvari, vezanih uz obljetnicu – prvenstveno specijalno rođendansko pivo, NEIPU nazvanu „27“ i specijalni rođendanski popust.

27 godina je prošlo od kada smo 22. prosinca 1994. ideju da ljubitelji piva zaslužuju bolje pivo pretočili u stvarnost! Zajedno smo uz pivo proveli bezbroj prekrasnih trenutaka, stvorili bezbroj osmijeha i sjećanja. Bilo je izazovnih i nesigurnih trenutaka no ti trenuci su nas samo učinili jačima i sigurnijima u to da nas čeka još puno više prekrasnih zajedničkih trenutaka u budućnosti!

Kako tradicija nalaže, za danas smo vam pripremili rođendansko pivo 27 kako bismo zajedno mogli nazdraviti, nastavlja Meddvedgrad. Ova prekrasna NEIPA s 6,7% alkohola i IBU 35 je nama možda najbolje pivo ove godine, a svakako je i najdraže!

27 je od danas dostupno u svim pivnicama i na našem web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, a osim novog piva, danas od 12 do 19 h u našoj pivovari u Huzjanovoj 36 imamo popust 27% na sva piva u ponudi! Više info provjerite u eventu: https://fb.me/e/11NDAf2t4

Hvala vam još jednom što ste svo ovo vrijeme bili s nama! Živjeli!

Ovom se stvarno nema što dodati, osim podsjetiti vas na par rođendanskih fešti od kojih je najveća bila ona uz četvrt stoljeća postojanja, održana u novoj pivovari otvorenoj baš te 2019. godine.

Dakle, za one koji žele znati više:

Rođendanski tulum Medvedgrada

Proslavljen 24. rođendan pivovare Medvedgrad

Rođendan bez dobrog piva, e to ne može!

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Mislim da je sada dobro vrijeme za jedno pivo
Franklin D. Roosevelt, američki predsjednik nakon potpisivanja New Deala, dokumenta koji je otvorio put ukidanju prohibicije

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Medvedgrad